SİNOP / BOYABAT - Osman Özgün Anadolu İmam Hatip Lisesi

Osman Özgün Anadolu İmam Hatip Lisesi

YILDIZ MAH. ŞİMAL SK. NO 4B İÇ KAPI NO 1 BOYABAT / SİNOP
Vizyon
Okulumuzda, eğitim öğretimin temel ihtiyaç kabul edilmesini,okulumuzda her velinin, öğrencisine öğrenim için her türlü fırsatın verildiğini bilmesini,okulumuzda çalışanların, gerekenleri yaparken kendilerinden emin olmasını,doğruları yaptıklarında alacakları tepkiden korkmamasını ve gerekenleri yerine getirmede endişelerinin olmamasını,okulumuzda herkesin, her gün daha iyiye ulaşmak için çalışmasını, okulumuzda hem öğretmenlerin hem de öğrenenlerin, birbirlerinin gelişmesine yardımcı olmalarının önemine inanmasını yürekten istiyoruz.
Misyon
Biz, bütün örgencilerin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek becerileri kazandırmak için varız.
08.10-15.50
Okulumuz İlçe Merkezinde yer almaktadır.